Atletiek kleding: voor training en wedstrijden

Sporten in gemakkelijke sportkleding zorgt ervoor dat je alle bewegingen goed kan doen en geen ongelukken krijgt. Het is beter om je kleding aan te passen op het seizoen. Te warme kleding tijdens de zomer warmt je lichaam teveel op en te lichte kleding met kou is slecht voor je koude spieren. Tijdens wedstrijden wordt van de wedstrijdofficials verwacht dat je de officiële kleding van Flevo Delta draagt (blauw/geel met het Flevo Delta logo). Dit is officieel bij de Atletiek Unie vastgelegd. Deze kleding kan je aanschaffen bij Klif 18 in Dronten.

Houd rekening met de levertijden.
Klif18 heeft géén voorraad, wel pasmodellen. Kom daarom langs bij Klif18 in Dronten om je kleding eerst te passen en daar ook te bestellen. Bij de start van elk wedstrijdseizoen is het raadzaam om dit voor 1 februari te doen zodat je de kleding op tijd binnen hebt voor de start.

Er zijn in deze wedstrijd-lijn ook een shirt of top verkrijgbaar. Kijk waar jij het liefst in sport en het beste in kunt bewegen. Alle onderdelen kosten €30,00 per stuk. Bij voorkeur draag je er een blauwe tight (kort of lang) onder.

Als je als Flevo Delta Atleet meedoet aan officiële wedstrijden ben je verplicht om de officiële
clubkleding te dragen.

Hieronder tref je de verschillende opties uit het kledingassortiment aan. Voor vragen en/of bestellingen kun je per mail terecht bij de webclubshop mail (Inge van den Arend)     clubshop@flevodelta.nl

Kindershirt

Damesshirt

Damesshirt

Dames top

Herenshirt

Herenshirt