FAQ items aan het laden...

Wil je je eerste hardloopwedstrijd meemaken, of wil je het nieuwe jaar een mooie start maken met hardlopen, of wil je kijken hoe het staat met je conditie en wedstrijdtempo, of wil je gewoon lekker hardlopen in de drie dorpen van de gemeente Dronten? Dan is de Driedorpenloop je mogelijkheid om dit te doen!

Op de drie laatste zaterdagen van de maanden januari, februari en maart kan je de Driedorpenloop in je eigen loopkalender zetten. Een mooie manier om wat wedstrijdritme op te pakken of voor de beginnende lopers een beetje druk te leggen op jezelf.

De loop is geen officiële wedstrijd, maar er is bijvoorbeeld wel een gezamenlijke start en finish en een tijdregistratie. Een leuke manier om eens te proeven wat een hardloopwedstrijd met je doet.

Je mag zelf bepalen welke afstand je loopt. Het parcours in Biddinghuizen en Swifterbant zijn rondjes van 3 km, Dronten is 5 km. Het maximaal aantal km is 15. Dus je komt vaak langs je familie en vrienden die je natuurlijk aanmoedigen. Voor de ervaren wedstrijdlopers is deze loop goed om te kijken waar je staat qua prestatie vermogen.

Aanmelden is simpel: gewoon op die dag komen en aanmelden.

Datums in 2024: 27 januari  –  24 februari  –  30 maart.    Klik op één van de locaties hieronder voor meer details van dit jaar.
Voor alle drie evenementen geldt: start om 09:30 uur (tip: kom op tijd).

Zaterdag 30 maart is de derde en laatste run van de Driedorpenloop in Dronten.

We starten ook weer om 09:30 uur en inschrijving is niet nodig. Eén ronde is 5 km en mag je er maximaal 3 lopen (totaal dus 15 km). We starten op het schelpenpad aan de Arendschelling.

Je kan parkeren (auto of fiets) bij Flevo Delta aan de Educalaan. Vanaf daar ga je via de brug De Knip de vaart over. Aan het einde van de brug links wordt er gestart. Liefst niet parkeren op en rond de Arendschelling.

De route kan je vinden op deze Afstandmeten.nl  https://www.afstandmeten.nl/index.php?id=3189975