FAQ items aan het laden...

Wil je je eerste hardloopwedstrijd meemaken, of wil je het nieuwe jaar een mooie start maken met hardlopen, of wil je kijken hoe het staat met je conditie en wedstrijdtempo, of wil je gewoon lekker hardlopen in de drie dorpen van de gemeente Dronten? Dan is de Driedorpenloop je mogelijkheid om dit te doen!

Op de drie laatste zaterdagen van de maanden januari, februari en maart kan je de Driedorpenloop in je eigen loopkalender zetten. Een mooie manier om wat wedstrijdritme op te pakken of voor de beginnende lopers een beetje druk te leggen op jezelf.

De loop is geen officiële wedstrijd, maar er is bijvoorbeeld wel een gezamenlijke start en finish en een tijdregistratie. Een leuke manier om eens te proeven wat een hardloopwedstrijd met je doet.

Je mag zelf bepalen welke afstand je loopt: 3-6-9-12 of 15 km. Het parcours is zijn rondjes van 3 km, dus je komt vaak langs je familie en vrienden die je natuurlijk aanmoedigen. Voor de ervaren wedstrijdlopers is deze loop goed om te kijken waar je staat qua prestatie vermogen.

Aanmelden is simpel: gewoon op die dag komen en aanmelden.

Datum: elk jaar in januari t/m maart.  Klik op één van de locaties hieronder voor meer details van dit jaar.

.