CLUB ALL UNITED

Para atletiek nu ook bij AV Flevo Delta in Dronten

Elke woensdag avond van 18:00 tot 19:00 uur. In de schoolvakanties is er geen training.

Wat is Club All United?

Rolstoel, prothese, verstandelijke handicap, of meer structuur nodig bij het sporten? Je kunt altijd aan atletiek doen! Club All United is voor kinderen met een verstandelijke en/of fysieke beperking tot ongeveer 18 jaar. Tijdens de trainingen worden de atleten op een speelse manier uitgedaagd om te bewegen. De onderdelen zijn gelijk aan die van de pupillen. Voorbeelden zijn hardlopen, verspringen, hoogspringen en werpen. Het allerbelangrijkste is het plezier in sporten en het gezellig samen bezig zijn.

Ook FrameRunning kan bij ons gedaan worden. Het is in een korte tijd erg populair geworden voor kinderen en jongeren met een zwaardere lichamelijke beperking. Door aan FrameRunning te doen werken sporters aan conditie en spierkracht in de benen. Ook komen ze hierdoor in de gelegenheid om mee te doen aan toernooien en zo weer andere framerunners te ontmoeten. FrameRunning is een mooie sport om de conditie, kracht, snelheid en coördinatie te verbeteren. Daarnaast is het natuurlijk leuk om samen met anderen te sporten en om lid te zijn van een sportvereniging.

Is Club All United iets voor jou?

Wil je meedoen en ervaren of dit iets voor jou is? Meld je dan aan voor een proeftraining door een mail te sturen naar: wouterschouwenaar@live.nl met je naam en leeftijd. Ook voor verdere vragen kan dit mailadres geraadpleegd worden.